Overnatninger

Vi har samlet et væld af attraktive overnatningssteder, der alle tilbyder perfekte rammer til et Lejrskoleophold - uanset om du ønsker overnatning inden døre i hytter, sovesal eller værelser - overnatning i pagt med naturen i telt, shelter eller lavvu eller måske noget helt 3je som at overnatte på et skib.

Se de mange muligheder her og læs hvilke aktiviteter der tilbydes i tilknytning til de enkelte overnatningssteder.

Svendborg Sund Camping

Svendborg Sund Camping er en lille oase med udsigt over Svendborgsund, som tilbyder forskellige former for overnatning i bl.a. telt og hytter. Det naturskønne område opfordrer desuden til aktiv naturlære.

Læs mere

Millinge Klint

I den fantastiske natur ud til Helnæsbugten kan en hel lejrskole overnatte i nyopførte shelters med brændeovn, sauna og adgang til toiletter. Området er meget lavvandet og giver en række unikke muligheder for aktiviteter på det lave vand.

Læs mere

Lærkedal

For foden af Synebjerg ligger lejrskolen Lærkedal. Lejrskolen byder på fine overnatningsfaciliteter - både ude og inde, og så ligger den i et naturskønt område, der opfordrer til aktiv læring.

Læs mere

Bittenhus

Bittenhus ligger helt ud til kysten og er det ideelle sted, hvis I ønsker at være jer selv. I kan overnatte og spise på stedet, og vores naturvejledere arrangerer gerne en række sjove og lærerige aktiviteter.

Læs mere

Skonnerten Fylla

Skonnerten Fylla tilbyder maritime lejrskoler med overnatning ombord på Fylla! Overnatning på landjorden er selvfølgelig muligt for de mere sarte sjæle.

Læs mere

Øhavets Smakke- og Naturcenter

På Øhavets Smakke- og Naturcenter er det muligt at opleve det Sydfynske øhavs mange facetter. Vi tilbyder lejrskoler, kursusophold, teltplads, shelters og sovesal.

Læs mere

Trente Mølle

Trente Mølle er det ideelle sted at tage hen på lejrskole. Her er masser af plads både ude og inde, højt til himlen og derfor masser af muligheder for rigtigt at udfolde sig.

Læs mere

Skovsgaard Gods

Skovsgaard danner smukke og inspirerende rammer for et lejrskoleophold samt gode overnatningsfaciliteter og mange muligheder for aktiviteter og oplevelser i det smukke herregårdslandskab.

Læs mere

Lejrskoleportalen er udviklet med støtte fra:

Fiskeriudvikling

Den Europæiske
Fiskerifond

Ministeriet for FødevarerLandbrug og FiskeriNaturErhvervstyrelsen