Pris: kr. 260 gruppe/time/vejleder (130 kr. Fårborg Midtfyn kommune) – varighed: 4 timer

Teambuilding med et smil, 6.-10. klasse

BLIV BEDRE TIL AT SAMARBEJDE I KLASSEN MED TRENTE MØLLES TEAMBUILDING-KURSUS

Når man er på lejrskole, går tiden ofte med at lave en masse faglige aktiviteter. Men lejrskole handler i lige så høj grad om at udvikle  elevernes sociale kompetencer, hvorfor vi her på Trente Mølle anser det som en af vores fornemmeste opgaver at bidrage til dette. En af Trente Mølles helt store successer de sidste par år har været ”Teambuilding med et smil”, som oftest efterlader eleverne med et super godt sammenhold.

Vi lægger stor vægt på, at teambuildingen skal være sjov, udfordrende og lærerig for eleverne. Det er ikke et stort, højt forkromet “kanin-dræber-kursus” – det lader vi andre om. Tværtimod  ser vi gerne, at alle deltagere får en mulighed for at deltage i kurset på et niveau, der passer dem.

Trænger dine elever til at få fokus på samarbejde og opgaveløsning, så tag dem med til Trente Mølles teambuilding-kursus. Vi garanterer for, at det bliver en udfordring for de fleste. Vi tilrettelægger øvelserne efter alder, så alle elever får forhåbentlig muligheden for at blive lidt klogere på dem selv og på, hvordan man får en gruppe til at fungere. Nogle af eleverne kommer måske endda til også at overskride nogle grænser.

Vi glæder os til at se jer til en sjov og lærerig dag.

Mange hilsner fra Ulrik og Leif, naturvejledere på Trente Mølle

Kontakt os eller se mere her.

Tlf.: 6268 1979

E-mail: trente@trente.dk

Formålet med forløbet er at bidrage til opfyldelsen af nogle fælles mål for faget Idræt samt at bidrage til et bedre miljø i klassen, at klæde den enkelte elev og gruppen bedre på til at løse opgaver i fællesskab og at undgå konflikter i klassen/gruppen. Og så er det jo bare en ekstra bonus, at man har det sjovt imens

Aktiviteter

Eleverne deles op i hold på optimalt 8 personer (eller så tæt på dette som muligt). Derefter arbejder de sig gennem en bane, som fører dem gennem de skønne omgivelser ved Trente Mølle. Banen indeholder bl.a. store “regnskovstræer med lianer”, den grågrønne og grumsede Limpopo flod, kæmpe edderkoppespind, Fyns svar på Holmenkollen og en mulighed for at lade sig trylle om til musestørrelse – mere vil vi ikke afsløre! På baggrund af klassetrin, årstid, vejr osv. vælger vi et antal øvelser, hvorfor vi nogle gange pga. vejret fx kan se os nødsaget til at lave nogle øvelser om.

Der er mulighed for at vælge en fælles aktivitet, hvor alle holdene kæmper med/mod hinanden på én gang. Afslutningsvis udpeger vi selvfølgelig et vinderhold, og desuden samles vi for at sætte et par ord på dagens oplevelser.

Aktiviteten har normalt en varighed af 3-4 timer, men vi tilrettelægger meget gerne en fælles plan med jer, så I får den længde og det indhold, I ønsker.

Forventningsafstemning

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende aktiviteten, er du altid velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt forventer vi, at klassen ved ankomst er:

  • iført hensigtsmæssig og praktisk påklædning
  • klar til at blive udfordret både fysisk og mentalt
  • motiveret for aktiviteten

Derudover håber vi på, at en eller flere af klassens lærere er villige til at fungere som ansvarlige ved nogle af posterne, hvis det skulle blive nødvendigt. De pågældende lærere vil selvfølgelig få  en grundig introduktion til posterne forinden.

I så fald vil vi sørge for en uforglemmelig dag for jer alle!

Efterbehandling

Vi håber altid, at teambuildingen på Trente Mølle gør en forskel i klasserne, og vi hører heldigvis ofte, at dette også er tilfældet. Aktiviteten giver lærere og elever nogle øvelser og oplevelser, som de kan bruge i klassens fremtidige samarbejde.

Del via dette link: http://lejrskoleportalen.dk/aktiviteter/teambuilding-med-et-smil/

 

 

 

Lejrskoleportalen er udviklet med støtte fra:

Fiskeriudvikling

Den Europæiske
Fiskerifond

Ministeriet for FødevarerLandbrug og FiskeriNaturErhvervstyrelsen