Pris: kr. 4.125,- kr for de første 15 elever, herefter 225.- kr. pr. elev (priserne er inkl. moms.) per person – varighed: 4-5 timer

 

Sjov og lærerig klatreoplevelse 0.-10. klasse

Skoven er allerede et fantastisk sted at befinde sig, og Gorilla Park gør det nu muligt for eleverne, at klatre i træer på en sjov og meget anderledes måde. Vi har mange forskellige baner i alle slags højder. Der er helt klart noget for alle også for dem, der måtte lide af lidt højhøjdeskræk. Vi instruerer eleverne i brug af udstyr og gennemgår teknikken og adfærden på banerne grundigt, så alle kan færdes på banerne under sikre forhold. Det er en fantastisk oplevelse sammen med kammeraterne at teste sine fysiske og mentale grænser af, ved at kaste sig ud i de forskellige forhindringer på banerne. Klatreparken giver eleverne en god mulighed for at træne de motoriske evner og de sociale kompetencer samtidig. Mange lærer oplever skift i de sociale strukturer undervejs, da det er et meget anderledes lærings- og udfoldelsesunivers eleverne befinder sig i. Endelig er der god garanti for at lattermusklerne også bliver trænet, for der vil helt sikkert være en hel del at grine af, når man først finder sin indre gorilla. Gorilla Park benytter det prisbelønnede sikringssystem SSB safe link, som sikrer en konstant tilkobling til sikringslinerne på banerne.

 

Formål

Formålet er at udvikle elevernes fysiske, motoriske og mentale kompetencer i et andet læringsrum end det eleverne normalt begår sig i. Samtidig er det også formålet at udvikle elevernes sociale kompetencer, ved at bl.a. opleve rolleskift i gruppe og skiftet mellem at være støtte og blive støttet.

 

Aktiviteterne indebærer:

 • Modtagelse, information og klargøring.
 • 45 min. instruktion i brud af udstyr, sikkerhed og adfærd på banerne, herunder klatring på instruktionsbane. Opstart på bane 1 – 3.
 • Klatring på alle 8 baner. Bane 5 og 10 skal eleverne være min. 10 år, på bane 7 min. 12 år og på bane 8 min. 15 år.
 • pauser/ophold ved hver banes gennemførelse.
 • Det vil også være muligt at få lidt at spise i vores café, hvis man har bestilt mad på forhånd.

Opholdet i Gorilla Park kan også kombineres med en Segway tur, for dem der er over 10 år gammel(min. 20 pers.) eller orienteringsløb (min. 10 pers.) ved ekstra betaling, hvis man ønsker det. Orienteringsløbet giver også rig mulighed for at udforske skovbunden undervejs.

 

Vi forventer at eleverne er:

Ordentlig påklædt. Tøj som passer til vejret og gode sko til klatring. Der skal tages hensyn til alt slags vejr. Løstsiddende eller flagrende tøj er ikke tilladt (fx tørklæder bundet om halsen).

 • Er forberedt på at lytte efter til instruktionen, da den er meget vigtig for elevernes sikkerhed.
 • Medbringer sit gode humør, gåpåmod og vilje til at hjælpe hinanden.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os, hvis i har nogle spørgsmål.

Book tid i Gorilla Park i enten Vejle eller Svendborg.

 

Forberedelse:

 • Sørg for også at bestille mad og drikke eller medbring selv, så eleverne får noget at spise.
 • Sørg for transport til Gorilla Park i Vejle eller Svendborg. Vi har informationer om busruter på vores hjemmeside gorillapark.dk.
 • Instruer eleverne om hensigtsmæssig påklædning.
 • Underret forældrene om aktiviteten, om fortæl om vores unikke SSB Safe Link, der sikrer en konstant tilkobling til sikkerhedssystemet ved brug af karabiner i alle banernes forløb. Systemet er ”passivt”, hvilket betyder at kun én karabin kan åbnes ad gangen og systemet kan ej hellere manipuleres til at åbne begge, som mange andre lignende klatresystemer kan.

 

Materiale til forberedelse:

 • Gør jer bekendt med regler og retningslinjer( Vejle / Svendborg) som medsendes ved booking.

Eller…

 • Se kortene og læs om parken og banerne på vores hjemmeside. I kan finde informationerne under Vejle og Svendborg, afhængig af hvilken park i vil besøge. Og derefter klikke på ’Parken og banerne’ i menuen til venstre. (Vejle / Svendborg).
 • I kan under ’værd at vide’ på vores hjemmeside gorillapark.dk, finde informationer om klatring, hyppige stillede spørgsmål, information om udstyr og sikkerhed. Desuden anbefaler vi, at I ser på de billeder og film fra parken som er på hhv. hjemmeside og facebook. På hjemmesiden kan I også læse mere om Gorilla Parks historie, samt finde vores kontaktinformationer.

Vi anbefaler også at I sender link ud på forældreintra.

 

Efterbehandling:

Det er helt sikkert at eleverne vil få en del ”aha-oplevelser” om dem selv og deres kammerater undervejs i processen. De vil bliver overrasket over deres egne evner og mod og med stor sandsynlighed få bevis for at daglige roller ikke nødvendigvis gælder i trækronerne. Det vil være sund for eleverne at reflektere over begge dele efter oplevelsen. Dernæst er det en andeledes måde at opleve og begå sig i naturen på. Dette kan også bringe læring med sig. Alene det faktum at mange af de træer, som de bevæger sig rund i, har stået der i mere end 100 år.

Lejrskoleportalen er udviklet med støtte fra:

Fiskeriudvikling

Den Europæiske
Fiskerifond

Ministeriet for FødevarerLandbrug og FiskeriNaturErhvervstyrelsen